‘s-Hertogenbosch is met 140.000 inwoners één van de middelgrote steden van Nederland. Een stad waar het ondernemen hoog in het vaandel staat. En dat zorgt voor een positief economisch klimaat. BDO ‘s-Hertogenbosch vindt u aan de A2, goed bereikbaar en dichtbij onze relaties. Met specialisten in nagenoeg alle branches zijn wij hét fullservice-kantoor bij uitstek met dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies en consultancy.

Nieuwe perspectieven
Wie succesvol wil ondernemen, moet zelf ook steeds vernieuwen. Open staan voor verandering en met open vizier kijken naar de mogelijkheden die voor ons liggen.

Nieuwe perspectieven, dát is wat BDO u wil bieden. En kan bieden, dankzij onze unieke combinatie van lokale marktkennis en een internationaal netwerk. Persoonlijke dienstverlening en een professionele aanpak. BDO helpt u graag om vanuit een andere invalshoek naar uw business te kijken. Zodat u de juiste beslissingen neemt om uw organisatie sterker, wendbaarder en nog succesvoller te maken. Of u nu een mkb-bedrijf, familiebedrijf, publieke organisatie of internationale onderneming bent.

Meerendonkweg 25
5216 TZ ’s-Hertogenbosch
Tel. (073) 640 57 05