Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dé Nieuwjaarsreceptie 2022 Boschbreed

maart 21, 2022 @ 4:00 pm - 7:00 pm

Dé Nieuwjaarsreceptie voor de leden van VNO en de Bossche bedrijventerreinen/ondernemersverenigingen, Hermes en de Gemeente

Start van een nieuw seizoen! Dit jaar trappen wij niet in januari het nieuwe jaar af, zoals je van ons gewend bent. Maar we hebben de lentekriebels te pakken. Daarom organiseren wij eenmalig Dé Nieuwjaarsreceptie niet in januari, maar op maandag 21 maart 2022.

Babyboomers. Generatie X, Y, Z. Alpha. In Nederland leven zes verschillende generaties dwars door elkaar heen. Wat merk jij daarvan op de werkvloer? Ander werkethos? Andere ondernemers-filosofie misschien? Of bestaat die clash tussen de generaties helemaal niet. Age is just a number toch? Er is in ieder geval een hoop van elkaar te leren!

Hoe speel jij als ondernemer in op verschillende generaties?
Dit thema staat centraal tijdens Dé Nieuwjaarsreceptie op maandag 21 maart 2022. Burgemeester Jack Mikkers geeft zijn visie op Bosch ondernemerschap. We laten ook toonaangevende, Bossche ondernemers uit verschillende generaties aan het woord. Wie die ondernemers zijn? Vooruit, een tipje van de sluier: Jorn Besselink van On that Ass en Sharon Hilgers van My Jewellery hebben hun toezegging al gedaan. En dat alles onder de bezielende leiding van presentatrice, nieuwslezeres en onze host van de middag Dionne Stax.Houd voor meer informatie over het programma de komende tijd LinkedIn en Instagram ( #denieuwjaarsreceptie) in de gaten.

Speciaal aan deze editie: wie neem jij mee?
Je mag kosteloos 1 gast meenemen uit de Generatie Z. Want die diversiteit op het podium? Die zien we ook graag terug in de zaal! Dus je ‘plus one’ mag niet ouder dan 26 jaar zijn. Je zoon, je nichtje, een stagiair of het buurmeisje wat aan het afstuderen is, laten we samen de verschillen vieren!

Praktische informatie
Datum: maandag 21 maart 2022
Tijd: Van 16.00 tot 18:30 uur
Locatie: Congrescentrum 1931 (De Brabanthallen)
Kosten: € 35,- excl. BTW per persoon incl. hapjes en drankjes (jouw introducé mag kosteloos mee)

Programma
16:00               Deuren worden geopend
17:00 – 17:30   Fusion of the Generations o.l.v. Dionne Stax
17:30 – 18:30   De ontmoeting
18:30               Einde bijeenkomst

UIteraard volgen we de coronamaatregelen op de voet en zullen we de regels die op 21 maart gelden toepassen. Meer informatie vind je op nieuwjaar2022.nl

Jack Mikkers Burgemeester ‘s-Hertogenbosch
Maarten van der Vaart Voorzitter Nieuwjaarsreceptie ‘s-Hertogenbosch
Marc Bozon Voorzitter Hermes
Marc Hoedemakers Voorzitter VNO-NCW ‘s-Hertogenbosch
Philippe Raets Voorzitter college van bestuur Avans Hogescholen
Jos van Kessel Lid College van Bestuur Koning Willem I College
Annemarie Moons Voorzitter Raad van Bestuur Yuverta (voorheen Helicon)
Reggy van der Wielen Voorzitter College van bestuur HAS
Liesbeth Leijssen Directeur JADS
Joep Houterman Voorzitter College van Bestuur Fontys

In samenwerking met ondernemersverenigingen De Brand, De Pettelaar, De Herven, Spoorzone, Samenwerkingsverband Rietvelden-De Vutter, High-Tech Maaspoort/Treurenburg, Empel en de Vereniging Rosmalense Ondernemers.

De nieuwjaarsreceptie wordt verder mogelijk gemaakt door de sponsoren Gemeente ‘s‑Hertogenbosch, Rabobank, LXA The Law Firm, Bouwbedrijf van Den Bouwhuijsen, BakerTilly, Saris & Partners, Henkelman en Welten.

 

Gegevens

Datum:
maart 21, 2022
Tijd:
4:00 pm - 7:00 pm