Logo VNO NCW BRABANT ZEELAND - CMYK

VNO-NCW Brabant Zeeland is het sterkste ondernemingsnetwerk van Brabant en Zeeland. We hebben een voortrekkersrol in vernieuwing en innovatie, werken nauw samen met onze leden én andere organisaties en maken nieuwe verbindingen tussen ondernemers mogelijk.

Ga naar VNO NCW Brabant Zeeland
Logo VNO NCW BRABANT ZEELAND - CMYK

Dat doen we in ’s-Hertogenbosch. Allerlei soorten bedrijven vinden elkaar in ’s-Hertogenbosch. Grote bedrijven werken actief samen met mkb’ers en start-ups. Kleine ondernemingen zijn vaak een bron van economische dynamiek en innovatie. Open Ondernemen is niet alleen de economische ambitie en visie van de gemeente ’s-Hertogenbosch. De ondernemers in onze stad brengen het in de praktijk!

Wegwerkzaamheden en evenementen

Weten waar op dit moment in de gemeente ‘s-Hertogenbosch aan de weg wordt gewerkt? Check dan de site https://www.s-hertogenbosch.nl/wegwerkzaamheden en/of https://melvin.ndw.nu/werkzaamheden en evenementen

Aed_logo
Bekijk hier alle AED’s locaties in Nederland 
Ga naar de website van de Hartstichting
Agrifood-Capital-logo2-650x300

Van Noordoost-Brabant de topregio in agrifood maken. Dát is de missie van AgriFood Capital voor 2020. In AgriFood Capital werken overheden, kennisinstellingen en bedrijfsleven samen aan een gezonde toekomst van de regio.

Ga naar AgriFood Capital
Logo VNO NCW BRABANT ZEELAND - CMYK

Kapotte lantaarnpaal, een losse stoeptegel of zwerfvuil? Meldingen en tips over de openbare ruimte geeft u eenvoudig aan ons door, bijvoorbeeld via de BuitenBeter-app. 

Kaart met openstaande meldingen. Op deze kaart staan alle openstaande meldingen in ‘s-Hertogenbosch. Controleer, voordat u een melding aanmaakt, wat er aan ons al is doorgegeven. Hiermee voorkomen we dubbele meldingen.

Schoon, heel en veilig. Een melding over de openbare ruimte doet u via de BuitenBeter app. U kunt meldingen en tips ook doorgeven via het meldingsformulier.

Melding doen
Ga naar Buiten Beter
Logo VNO NCW BRABANT ZEELAND - CMYK

Politie

In onze politieregio staan ruim 1600 enthousiaste politiemedewerkers klaar om uw veiligheid te waarborgen. We zijn actief in de steden en op het platteland. Daar bestrijden we niet alleen de criminaliteit, handhaven de openbare orde en zorgen voor verkeersveiligheid, maar we doen nog veel meer.

Contactpersoon Pettelaarpark
Arthur Gabriels, Politie Brabant-Noord

Postbus 90106
5200 MA ‘s-Hertogenbosch
tel: 0900-8844

Algemene informatie
Districtschef (waarnemend) : mevrouw Ingrid Zwaag
Korpsbeheerder : mr. dr.A.G.J.M. Rombouts
Hoofdofficier van Justitie : mr. G.W. van der Burg
Postadres: Postbus 90163, 5200 MS ‘s-Hertogenbosch
Bezoekadres: Vogelstraat 41, ‘s-Hertogenbosch

Wij wensen u veel plezier op ons onderdeel van de website.

Aangiftemogelijkheden
De politie Brabant-Noord biedt steeds meer mogelijkheden om aangifte te doen.  Als u persoonlijk contact op prijs stelt, adviseren wij u om telefonisch of om op het politiebureau aangifte te doen. U kunt hiervoor een afspraak maken. U kunt voor een aantal veel voorkomende feiten digitaal aangifte doen. U heeft dan geen direct persoonlijk contact met de politie.

Wegwerkzaamheden        https://www.s-hertogenbosch.nl/wegwerkzaamheden.html                

Weten waar op dit moment in de gemeente ‘s-Hertogenbosch aan de weg wordt gewerkt? Op de website van Andes vindt u het overzicht van alle actuele wegwerkzaamheden en omleidingsroutes. Deze website is ook gekoppeld aan het navigatiesysteem van TomTom en de ANWB.

Werk aan de weg in Noord-Brabant

Op de website van Haal meer uit de weg staat waar in Brabant wegwerkzaamheden zijn en welke grote evenementen voor eventuele overlast kunnen zorgen. 

Ga naar de website van de Politie