Het bestuur van de ondernemersvereniging wordt gevormd door:

foto Ward Welage

Ward Welage, voorzitter

TEN Advocaten

foto_brigitte2

Brigitte Vleer, bestuurslid

LXA Advocaten

foto Antoine

Antoine Verhoeven, bestuurslid

Canon Nederland NV

MEBIN- PORTRETTEN-MANAGEMENTTEAM

Bas Pije, bestuurslid

Mebin BV

foto_josine4

Josine Vos, penningmeester

Taxperience

En het bestuur wordt ondersteund door:

Mike Klerx - Ondernemersvereniging De Pettelaar

Mike Klerkx, adviseur

Gemeente ’s-Hertogenbosch

Email:   bestuur@ovdepettelaar.nl     info@ovdepettelaar.nl

foto Ellen

Ellen Luijks-Schramade, secretariaat

Ellen’s secretariaatsdiensten

Email:   bestuur@ovdepettelaar.nl     info@ovdepettelaar.nl

Pettelaarpark

Pettelaarpark aan de snelweg A2 is al vele jaren een van de meest prominente en succesvolle snelweglocaties van Nederland. Pettelaarpark vormt de zuidelijke entree van ’s-Hertogenbosch en de vestigingsfactoren voor auto-gerelateerde zakelijke dienstverleners zijn uitstekend. Het park ligt direct aan de op- en afrit van de snelweg A2 en is uitstekend zichtbaar vanaf de snelweg. Toch ligt Pettelaarpark ook op korte afstand van de binnenstad van ’s-Hertogenbosch, die met het uitstekende openbaar vervoer in enkele minuten bereikbaar is. Veel bezoekers aan de Bossche binnenstad maken daarom volop gebruik van het Transferium op Pettelaarpark.   https://www.bezoekdenbosch.nl/nl/locaties/1213398089/transferium-pettelaarpark

Pettelaarpark is van ver te herkennen aan het 100 meter hoge provinciehuis. Zakelijke bezoekers kunnen sfeervol lunchen, overnachten en vergaderen in het Mövenpick Hotel. Het 9-holes golfpark bij Pettelaarpark is een unique selling point van de locatie. Pettelaarpark bestaat voornamelijk uit grotere gebouwen. De parkachtige opzet met moderne kantoorgebouwen en uitstekende voorzieningen maken de locatie tot een aantrekkelijke omgeving voor versterking van de zakelijke contacten.

Doelstellingen

Ondernemersvereniging de Pettelaar (OVP) werd opgericht in 1991 en telt momenteel circa 30 leden, waaronder zowel grote als kleinere ondernemingen in ’s-Hertogenbosch Zuid, waarvan de kern op Pettelaarpark is gevestigd. Het doel van de vereniging is meerledig:

Bevordering van onderlinge zakelijke en sociale contacten.
Behartiging van de gezamenlijke belangen naar (plaatselijke, regionale en landelijke) organisaties en overheden.
Ter bevordering van de sociale en zakelijke contacten worden activiteiten georganiseerd: bedrijfsbezoeken, culturele bijeenkomsten zoals Boulevard en Bourgondisch en de traditionele golfmiddag al dan niet met andere Bossche bedrijventerreinen.

De OVP activiteiten en/of bijeenkomsten kunnen door de leden met 2 personen worden bezocht.

Het bestuur van OVP zet zich, graag in samenspraak met ú, in voor een bloeiende, groeiende toekomst van het bedrijfsleven en de contacten tussen medeondernemers op en rondom Pettelaarpark en ’s-Hertogenbosch Zuid.

Voor behartiging van belangen die het gebied van De Pettelaar overstijgen, zijn de voorzitters van de acht bedrijfsterrein-verenigingen met een aantal portefeuillehouders verenigd in VNO NCW Brabant Zeeland ‘s-Hertogenbosch .

VNO NCW Brabant Zeeland ’s-Hertogenbosch

Vanuit het OVP bestuur is de voorzitter de vertegenwoordiger (bestuurslid) tijdens het overleg van de VNO NCW Brabant Zeeland ‘s-Hertogenbosch. Binnen het bestuur van deze organisatie wordt over en groot aantal onderwerpen gesproken die van belang kunnen zijn voor alle ondernemers binnen de gemeente ’s-Hertogenbosch.

Soms zijn deze onderwerpen strategisch van aard en hebben betrekking op de economische ontwikkeling van ’s-Hertogenbosch op de langere termijn. Soms zijn de thema’s weer praktisch en hebben ze betrekking op de korte termijn.

Voor de onderwerpen Verkeer & Vervoer en Ruimtelijke Ordening & Economische Zaken heeft VNO NCW Brabant Zeeland ‘s-Hertogenbosch een eigen werkgroep in het leven geroepen bestaande uit vertegenwoordigers van de diverse bedrijven. Ook zijn er werkgroepen voor Onderwijs & Arbeidsmarkt, Beveiliging & Parkmanagement en Maatschappelijk ondernemen/duurzaamheid.